Hoppa till sidans innehåll

Instruktörer


Lars Niklasson
har tränat Ki-Aikido sedan jan -92 och har graderat till Sandan (3:a dan) samt Ki-graden Okuden. Han tränar både Ki-Aikido och Aikikai. Lars har graderat till 3:e dan även inom Aikikai. Han har dessutom tränat Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu som är en ren vapenträning med diverse vapen samt Iai-Jutsu som är träning med blankt svärd. Han har ca 5 år förflutet inom Wado Ryu Karate Do. Han tränar Wushu i from av Tai Ji och Bagua Zhang. Till sist har han ockås tränar Wing Tsun i ett år. Han är född 1970 och har två grabbar, Calle och Viggo. Dom bor i Solna tillsammans med Karin och hennes två barn, Rebecca och Daniel. Lars leder sporadiskt även träningspass eller läger på andra klubbar.

 

Håkan Schön
har tränat Ki-Aikido sedan slutet av 80-talet och har graderat till Nidan (2:a dan) samt Ki-graden Joden. Håkan arbetar på Vattenfall. Han bor i centrala Stockholm tillsammans med Lotta och deras två döttrar Lena och Elin.

 

Lennart Gullberg
har tränat Ki-Aikido sedan början av 80-talet och har graderat till Yondan (4:e dan) samt Ki-graden Okuden. Han är huvudansvarig för graderingarna på klubben och har graderingsrätt upp till 1 dan/Shoden.

 

Antonio Urriola
har tränat Ki-Aikido sedan 00-talet och har graderat till 1 dan samt Ki-graden Shoden.

Uppdaterad: 29 MAR 2015 16:59 Skribent: Lars Niklasson

Postadress:
Solna AK - Budo & Kampsport
Lars Niklasson, Råsundavägen 154
16936 Solna

Besöksadress:
Torggatan 15
17154 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: solna-aikido@ki-aiki...

Se all info